Security Brands Sweden AB

är samlingsnamnet på våra varumärken och den service vi erbjuder. Försäljning av produkter sker via våra återförsäljare alternativt mot företagskunder.
Mer om våra erbjudanden

Tillsammans är vi extra starka

Vi erbjuder säkerhetsprodukter och mjukvara från några av de mest framgångsrika säkerhets- och övervakningssystems företagen i branschen. Dessa företag har närvaro på de flesta kontinenter och kompletterar varandra på olika sätt via sitt produktutbud. Vi på Security Brands har lång erfarenhet av säkerhetsbranschen och förstår vilka utmaningar både våra samarbetspartners och slutkunder kan råka på. Vårt team består av både seniorer och juniorer för bästa kombination.

För intresserade företag, privatpersoner eller blivande partners finns mer information här på hemsidan. Som registrerad inloggad partners får du tillgång till aktuella erbjudanden och priser samt annan viktig information angående vårt produktutbud i vår kundportal. Är du nyfiken på oss som företag eller önskar mer information är ni välkommen att kontakta oss. 

Referenser
Image

Vi levererar allt från

enkla till mycket avancerade produkter och system från


Image

Banbrytande videoanalysbaserade perimetersäkerhetslösningar

Mer om Davantis
Image

Larmklassade 
perimeterskydd

Mer om Paradox
Image
Kameraövervakning, system och lagring
Mer om Vivotek
Image
Kameraövervakning, system och lagring
Mer om Dahua
Image
Porttelefonisystem med full flexibilitet
Mer om Bticino
Image
Obehaglig, oskadlig dimma vid inbrott
Mer om UrFog
Showroom och hämtlager

Security Brands grundades 2020 i Stockholm och är ett svenskt företag som tillhandahåller produkter, programvara och tjänster till privata och offentliga företag i Sverige, Norge och Danmark.