Image

Obehaglig, oskadlig dimma vid inbrott

En prisvärd investering

UR Fog från Italien är en av de ledande dimkanons leverantörerna. Företaget har under de senaste 20 åren varit drivande och utvecklat ett flertal olika dimkanoner och dess kringutrustning, alltid med fokus på kvalité, teknik och hållbarhet. Dimkanonen är numera ett beprövat verktyg inom säkerhetsbranschen och används flitigt av företag som investerat i verksamhet som säljer dyrbara samt lättflyktiga varor. Även om dimkanonen i sig är beprövad så känner många ännu inte till hjälpmedel som denna.

I Sverige finns försäkringsbolag som kräver installation av dimkanon inom vissa områden som till exempel klock- och guldsmedsaffärer. Försäljningsvolymen kring dimkanoner förväntas öka.

Skydd från första dag!
Dimkanonen från UR Fog, är en mycket prisvärd investering över tid. Den skyddar kontor, butik, lagerlokal och hem samtidigt som den motverkar inbrott. Vid inbrott löser dimkanonens mekanism ut direkt. Ut kommer en obehaglig, oskadlig dimma som tätnar ju mer syre som tillsätts.

Det tjuvarna inte kan se, kan de heller inte stjäla!

Image
Image

Smash & Grab har blivit ett begrepp

Tendensen går mot ett allt mer aggressivt agerande vid inbrott. Tjuvarna tar idag hjälp av bilar, lastbilar vid forcering av dörrar, fönster med eller utan galler. Vill man in, går man in. Tjuvarna kalkylerar hur snabbt polisen alternativt bevakningsföretaget är på plats. De flesta räknar ut att det tar ca 15 minuter för polisen att komma. Och det tar mellan 2–5 minuter att länsa exempelvis kontoret.

Motverka inbrott med dimkanon och dekal!
Undvik stora förluster, sänk försäkringspremierna och slipp andra obehagliga upplevelser. Vid köp av UR Fog dimkanon får ni en dekal för att motverka inbrott. Finns det en uppsatt dekal som beskriver händelsen vid inbrott kanske tjuven/tjuvarna väljer att gå vidare. Om de mot förmodan ändå väljer att forcera och gå in, går de in i en dimvägg. Öppnar de dörrar och fönster för att vädra ut dimman, tätnar dimman. De får backa och gå ut igen!

Röklukt vid inbrott?
Det luktar inte brandlukt om dimman och den känns lätt igen på sin distinkta fruktdoft. Som granne till inbrottet känner du inte brandlukt och behöver således inte ringa brandkåren. Lukten fastnar inte i kläder och/eller på möbler etc.

Kopplas ihop med larmsystem/övervakningssystem
Systemet kan enkelt övervakas på avstånd och rapporterar alla fel. För bästa effekt koppla ihop det med Paradox Säkerhetssystem.

Intresseanmälan

Ni är välkomna att kontakta oss här bredvid för information och prisuppgifter. Som exempel på verksamheter som installerat dimkanon finns butiker (cykelhandlare, bil- och motorcykelhandlare, klock- och guldsmedshandlare samt data– och telefonhandlare), lager, bensinstationer (inne i butiken), replokal för musiker och konstgallerier.