Showroom och hämtlager

Som återförsäljare och kund är ni hjärtligt välkommen att besöka oss och vårt showroom i södra Stockholm: Månskärsvägen 10B, 5 trappor, Kungens Kurva. Kontakta oss gärna i förväg så att vi säkert vet att vi kan ta emot er på bästa sätt. I vårt showroom visar vi i detalj våra system med tillhörande funktioner. Här kan ni även hämta era beställningar under våra öppettider.

Kunder och återförsäljare kan även köpa en del av våra produkter hos Copiax, Sveriges största säkerhetsgrossist, som är en del av vår försäljnings, – och logistikkanal. Copiax har kontor i Stockholm och Göteborg. 

Event

Event och mässdeltagande

Under hösten 2021 planerar vi att delta på Copiax event och SecTec mässan i oktober. För mer information kontakta oss.

För din trygghet

Som återförsäljare och kund är du välkommen att kontakta vår supportgrupp vid reklamationer/returer eller andra frågor rörande produktköp. Du kan alltid nå vår support via telefon eller mail under kontorstid. Som kund kan du få ta del av våra teknikuppdateringar via mail. Anmälan om teknikuppdatering sker via anmälan till nyhetsbrev, längst ned på denna sida. Har ni returärenden eller reklamationer ber vi er fylla i en blankett som ni hittar under Frakt och leverans längst ned i sidfoten.
Har ni frågor angående leverans kontakta leveransansvarig direkt.
Trygghet