Image

Kameraövervakning, system och lagring

En av de största

Zhejiang Dahua Technology Co., Ltd, mer känd som Dahua, är en världsledande leverantör av lösningar för videoövervakning och är världens näst största tillverkare av videoövervakningsutrustning. Dahua satsar på att erbjuda produkter med högsta kvalitet och den senaste tekniken för att deras kunder ska kunna driva sin verksamhet så framgångsrikt som möjligt. Företaget har mer än 6 000 anställda F&U- ingenjörer och tekniker som arbetar med spjutspetsteknik både vad gäller kameralinser, bildsensorer, ”video-encoding” och överföring, inbäddade processorer, grafisk bearbetning, videoanalys, programvarans tillförlitlighet samt teknik för nätverkssäkerhet och andra produkter.

Kina som största marknad
Kina ligger i framkant och har en väl beprövad CCTV-teknik för övervakning (de har en sjättedel av världens befolkning). I Kina kan du känna dig säker även när du är ute och går på gatorna mitt i natten. Kriminaliteten har minskat kraftigt tack vare tekniken och teknikutvecklingen, där deep learning och artificiell intelligens ingår tack vare företag som Dahua.

Image
Image

Egenutvecklad teknik

Extended Power over Ethernet (ePoE) Teknik
Power over Ethernet (PoE) är en teknik som låter nätverkskablar bära elektrisk kraft. Till exempel kräver en digital säkerhetskamera normalt två anslutningar när den är installerad:
En nätverksanslutning för att kunna kommunicera med videoinspelnings- och displayutrustning. En strömanslutning för att leverera den elektriska ström som kameran behöver för att fungera. Men om kameran stödjer PoE behöver bara nätverksanslutningen göras, eftersom den också kommer att få sin ström från denna kabel.

Dahua har en specialutvecklad lösning för installationer där användaren kräver extremt lång räckvidd mellan kamera och NVR. Normalt stödjer en Ethernet anslutning upp till 100 meter. Men med Dahuas ePoE, -kamera, -NVR och -switch kan anläggningen hantera en anslutning upp till 800 meter (vanligtvis mellan 300 – 500 meter). Systemet sänker således kostnaderna då det krävs färre kablar och switchar samt att installationen går snabbare.

H.265+ komprimering av bildkvalité
Dahua har utvecklat en kamerateknik som minskar dataförbrukningen vid bildöverföring med bibehållen kvalité. Detta kan ge slutkunden en större anläggning med samma förbrukning som en mindre.

Intresseanmälan

Ni är välkomna att kontakta oss här bredvid för information och prisuppgifter. Som referensobjekt kan nämnas Monreales katedral (Duomo di Monreale) i Palermo Sicilien, Recife Metro (tunnelbana) i Brasilien, Toppen (2,064 meter) på Refugio Collado Jermoso som tillhör Picos de Europa (bergskedja i Spanien), Heron City shopping mall i Barcelona Spanien och DNB Bank i Litauen.