Image

Porttelefonisystem med full flexibilitet

Maximal flexibilitet!

BTicino från Italien har varit en del av Legrand Group sedan 1989 och är ett framgångsrikt och välkänt varumärke i fler än 60 länder. Kända för sin teknik och italienska design. Företaget har sedan slutet av 40-talet varit ledande i att producera komponenter och produkter inom teknik- och produktionsprocessautomations ledet. Produktsortimentet uppdateras och förnyas med upp mot 20 % varje år. Det ger er som kund fler möjligheter och val att skräddarsy och uppgradera de moduler ni redan har vid förändringar eller ändrat behov. Möjligheterna är oändliga och designen unik.

Porttelefoni – ett öga på porten!
En porttelefon hjälper besökare att hitta rätt. BTicino saluför hållbara och användarvänliga porttelefoner och mottagare/svarsenheter som ökar tryggheten, har snygg design och är enkla att installera. Dessa finns för inom, - och utomhusanvändning.

Produkterna är väl beprövade, i synnerhet inom Europa då varumärket är ett av de ledande inom området. I Italien känner 84% av befolkningen (över 18 år) till BTicino och dess produkter enligt en undersökning (IPSOS survey i november 2016).

Det finns två olika nivåer på produktsortimentet, ett för det professionella segmentet som stora system för till exempel hyreshus och ett segment för egna hem eller det lilla kontoret.

Image
Image

2-tråd för enkel installation

På professionell porttelefonisystems nivå finns Sfera serien (2-trådsmoduler) med en modern plattform, med två olika inriktningar, en mer robust, vandalsäkrad porttelefon Sfera Robur (K10) och en aluminiumbeklädd Sfera New (K08) med val av tre olika färgsättningar. Dessa kan bestyckas med avancerad videokamera (natt/dag kamera med vidvinkel), hörslinga till personer med hörselsnäcka och stora och tydliga knappar för de som har dålig syn eller svårt med att hålla handen stadigt. Här finns val för alla målgrupper från sjukhus till företag som vill hålla en låg profil med moduler som är mer traditionella. Trots att Sfera kan skräddarsys är de enkla att projektera, installera och administrera.

Porttelefonpanelerna kan vid installation eller i efterhand placeras intill varandra både vertikalt som horisontalt. Två val finns vid installation; utanpåliggande alternativt inbyggd i vägg. BTicino har långt fler val än de vi plockat ut som exempel (Sfera). Porttelefonmottagarna finns att få i olika storlekar och innehåll (trådlöst och trådbundet) med eller utan touch-skärm. Dessa kan kopplas samman med mobiltelefon, via nedladdad app. Ni som önskar att bli återförsäljare är välkommen att höra av er med förfrågan så går vi tillsammans igenom deras gedigna och stora katalog alternativt hänvisar vi till produktvalsverktyget.


Små, prisvärda porttelefonisystem

För villor och mindre företag finns enkla och prisvärda porttelefonsystem (2-trådsmoduler) att köpa. Dessa är mycket enkla att installera och använda. Mer information kommer.

Intresseanmälan

Ni är välkomna att kontakta oss här bredvid för information och prisuppgifter. Som referensobjekt kan nämnas ett nytt arkitektritat lyxigt bostadskomplex CityLife (designad av arkitektbyrån Zaha Hadid) och huskomplexen Bosco Verticale (vertikala skogen) i Milano, Le Albere i Trento (nytt område med certifierade miljöbyggnader såsom Muse konstmuseum och Bud universitet).